Ons nieuwe visitekaartje

We zitten in oktober in de Box van de Beer! Grrrr.

Sjaak is erg blij met deze samenwerking zodat ons bier door de echte beergeeks kan worden geproefd Woeffff.

Wordt steeds weer verrast met het meest bijzondere en persoonlijke bierpakket ter wereld!

 

Sjaak vindt het erg spannend

Het etiket van ons nieuwe bier Stoere Sjaak!

Dinsdag 6 september hebben we het bier voor Stoere Sjaak gebrouwen, een blond bier met Saaz hop en ongeveer 8% alcohol. We hebben 180 kilo fruit gemixt voor een zoetzure bosvruchten mix met rode bes, zwarte bes, blauwe bes, framboos, braam, aardbei en kers. Deze voegen we na de hoofdvergisting toe en laten we een paar weken lageren. Doordat er suikers in het fruit zitten gaat het bier nog een klein beetje verder vergisten en komen we op een alcohol percentage 8,5% abv. Het fruit hebben we zaterdag 24 september toegevoegd. Nu weer even wachten...

Op maandag 24 oktober 2022 hebben we de Stoere Sjaak afvuld bij Stadsbrouwhuis Broer en Zus. Omdat het afvullen in blik te prijzig wordt door het wegvallen van de blikkenlijn die we gebruikte gaan we weer over op het afvullen op fles. Het bier wordt koud afgevuld waardoor er een laagje condens op de flesjes ontstaat. Hierdoor kan het etiket er niet meteen op. Aankomende week wel!!

Wij gaan collecteren 

In de week van dierendag 3 tm 8 oktober gaan ik en Sjaak collecteren voor de dierenbescherming. Via onze QR Code kan je ook online doneren. Bedankt alvast!

Totaal hebben we €840,10 opgehaald in de wijk. Onze QR Code blijft het hele jaar door bestaan voor donaties.