Verzenden en retourneren

 

Verzending van uw pakket

Verzendkosten

Standaard verzendkosten zijn € 6.75 en wij verzenden alleen binnen Nederland.

Levertijd

Wij streven ernaar uw  pakket binnen 48 uur na ontvangst van uw betaling te verzenden via PostNL met tracking.  Als u de voorkeur geeft aan verzekerde verzending, zullen er extra kosten in rekening worden gebracht. Welke verzending u ook kiest, u krijgt van ons een trackingnummer waarmee u uw pakket online kunt volgen.

Bezorgopties

Wij verzenden standaard met de opties 'bezorging alleen op huisadres' en 'handtekening bij ontvangst'. Dat betekend dat de bestelling alleen bij uw huishouden afgegeven mag worden, niet bij de buren. Als u niet thuis bent om de bestelling in ontvangst te nemen zal deze worden afgegeven op het dichtstbijzijnde PostNL afhaalpunt.

Sinds 2022 wordt er standaard een 18+ leeftijdscheck aan de deur gedaan.

Het is ook mogelijk om na een bestelling de producten op te halen in Beverwijk, dat is uiteraard kosteloos. Kies de optie Gratis afhalen in Beverwijk en zorg dat je telefoonnummer is ingevuld bij contactgegevens dan kunnen we een afspraak maken over de datum en tijd van het ophalen.
Wij verpakken uw bestelling met de uiterste zorg voor veiligheid, en proberen dat zo economisch mogelijk te doen, of hergebruiken karton.

Retourneren / herroepingsrecht

Retourzendingen worden altijd in overleg met Barry Spiers geaccepteerd. U behoudt zich het recht om artikelen binnen 14 dagen retour te sturen, mits het product en verpakking van het desbetreffende product in originele staat verkeerd. Na het aanmelden van uw retour binnen 14 dagen na ontvangst via brouwerijbarry@hotmail.com, heeft u nogmaals 14 dagen de tijd het artikel daadwerkelijk aan ons te retourneren. Door u maximale informatie te bieden over onze producten en levertijd willen wij retouren zien te verkomen aangezien die kosten met zich meebrengen en een last op de bezorgservice en daarmee ook het milieu leggen.

Ontbreekt er iets aan uw product of is de inhoud niet meer goed neemt u dan contact met ons op.

Mocht er onverhoopt wel sprake zijn van een retour zending dan zal dit eerst in overleg moeten gedaan worden met mij binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling via 0627110378 of brouwerijbarry@hotmail.com.

Indien de gehele bestelling wordt geretourneerd, vergoeden wij naast de geretourneerde artikelen ook de verzendkosten van uw bestelling.

Uitzonderingen op retoureneren

Uitzondering op het retourneren (herroepingsrecht) zijn:

  1. Het product/producten is duidelijk voor u gepersonalliseerd
  2. Het product aantal is specifiek voor u besteld.